Skip to content

Winkel van meer dan 1.000m2

Winkel met 2.000+ verschillende vloeren

Laagste prijsgarantie

Popup Locatie Icoon

De Smidse 5

Popup Telefoon Icoon

Bel ons

Popup Telefoon Icoon

Mail ons

Boen Eik vivo live pure geborsteld

Merk

Boen

€62,95per m2

Alleen in de winkel!

Combineren is voordeel! Prijs bij afname van plinten

Laagste prijsgarantie

Winkel van meer dan 1.000m2

Combineren is voordeel! Prijs bij afname van ondervloer en plinten
Laagste prijsgarantie
Winkel van meer dan 1.000m2

Beschrijving

Deze Boen Eik Vivo Live Pure geborsteld is een prachtige en zeer sterke multiplank parketvloer. Uniek in de Boen rock parket collectie is het toestaan van gezonde knoesten, onbewerkt spint en kleine kopscheuren, welke tezamen zorgen voor de extra rustieke uitstraling. Deze parketvloer is eerst geborsteld en daarna voorzien van een ijzersterke matte lak. Dankzij de geringe dikte, en daarmee lage thermische weerstand is deze parketvloer ideaal in gebruik met traditionele vloerverwarming. Deze onderhoudsvrije Boen parket vloer laat zich dankzij het Boen X-Press Click 5G systeem eenvoudig installeren.

 • Ultra mat gelakt
 • Eenvoudige montage
 • Kant en klaar parket
 • Handig kliksysteem

 

Productinformatie

Extra informatie

Afmetingen

18.1 cm x 220cm

Dikte

14mm

Dikte toplaag

3.5mm

Groef

V2

Kleur

Wit

Merk

Boen

Installatie type

Verlijmd, Zwevend

Bezoek de POPUP Vloerenmarkt

Bezoek de POPUP Vloerenmarkt

De Smidse 5 1969 NA Heemskerk

GERELATEERDE PRODUCTEN

Boen Eik Pale White Live Pure Geborsteld

Boen Eik pale white live pure geborsteld

Boen

Alleen in de winkel!

Parket met kliksysteem
€67,95per m2

BEZOEK JOUW POPUP VLOERENMARKT

De winkel van POPUP Vloerenmarkt is ruim 1.000m2 groot en wij hebben meer dan 2.000 vloeren op voorraad.

POPUP Vloerenmarkt
De Smidse 5
1969 NA Heemskerk

Routebeschrijving

BOEN EIK VIVO PARKET

De Boen Eik vivo live pure geborsteld is één van de parketvloeren van Boen die na het borstelen en schuren zijn behandeld met een ultra matte lak. Wat is het voordeel van een mat gelakte parketvloer? De laklaag van een parketvloer zorgt ervoor dat deze niet meer in de onderhoudsolie gezet hoeft te worden. Dus heb je de looks van een parketvloer met de voordelen van laminaat. Daarnaast is ervoor gekozen om een ultra matte lak te gebruiken, hierdoor heeft de vloer nog altijd een zeer matte uitstraling terwijl deze toch zeer goed beschermt is tegen vuil en vocht. Met de Boen eik vivo live pure haal je dus een kant-en-klare parketvloer in huis die ook nog een onderhoudsvrij is.

HOUTSORTERING

De Boen Eik vivo live pure geborsteld heeft een stevige eiken toplaag welke is gemaakt uit een rustieke houtsortering. Deze variant binnen de eiken rock collectie van Boen vertoond dan ook een gemiddeld aantal knoesten, scheuren en soms zelfs wat spint. Wil jij een nieuwe parketvloer kopen, en hou je van een levendige uitstraling en de kleur van het oorspronkelijk hout? Dan is dit een vloer voor jou!

ULTRA MAT GELAKT

Van rustiek tot extra rustiek, en van grijs tot naturel. In de eiken parketcollectie van Boen vind je het allemaal. Zoals de naam al zegt is deze mooie Boen eik vivo live pure geborsteld voorzien een matte lak die de vloer haar prachtige uitstraling geeft. Daarnaast is het oppervlak geborsteld voor een extra matte optiek.

GEBORSTELD OPPERVLAK

Ook deze Boen eik vivo live pure geborsteld is voorzien van een met de hand geborsteld oppervlak. Deze vloer is dus niet alleen onderhoudsvrij maar heeft ook nog eens een unieke eigentijdse uitstraling. Niet voor niets is dit één van de best verkochte vloeren uit de Boen collectie van POPUP Vloerenmarkt.

TWEEZIJDIGE V-GROEF

Om de vloer een extra stoer uiterlijk te geven zijn de lange kanten van de Boen eik vivo live pure geborsteld afgeschuind. Hierdoor ontstaat er tijdens het leggen een unieke v2, ofwel tweezijdige v-groef.

LAMELPARKET MET KLIKSYSTEEM

Wil jij de Boen eik vivo live pure geborsteld kopen maar twijfel je of je deze wel zelf kunt leggen? Geen paniek ook deze ultra mat gelakte variant is een parket met kliksysteem waardoor je deze zelf kunt leggen. Heb je vragen over het leggen van een Boen vloer? In onze winkels zijn we je graag van dienst en kunnen we je dan ook alles vertellen over het leggen en onderhoud. Een aantal voordelen van parket met kliksysteem zijn:

 • Razendsnelle installatie
 • Ideaal voor vloerverwarming
 • Mogelijkheid tot zwevend leggen

VOORDELEN

 • Onderhoudsvrij parket
 • Ultra mat gelakt
 • 25 jaar garantie
 • Geschikt voor vloerverwarming dankzij de HDF tussenlaag
 • Handgeborstelde oppervlaktestructuur

VLOERVERWARMING

Net als alle Boen parket vloeren is ook deze Boen eik vivo live pure geborsteld parketvloer geschikt voor het gebruik op vloerverwarming. Door te kiezen voor een basisplaat van multiplex heeft deze een warmteweerstand van slechts 0,09. Hierdoor kun jij niet alleen genieten van de moderne uitstraling van deze schitterend parketvloer maar ook het hoogste rendement behalen uit je vloerverwarming.

GARANTIE OP DE BOEN PARKETVLOEREN

Om maar aan te geven hoe sterk deze vloeren zijn worden alle Boen eiken parketvloeren geleverd met 25 jaar garantie. Zorgeloos genieten van een echte parketvloer met een handgeborsteld en ultra mat oppervlak? Met een parketvloer van Boen kan het!

BOEN EIK VIVO KOPEN BIJ POPUP VLOERENMARKT

Heb jij je keuze gemaakt en wil je voordelig de Boen eik vivo live pure geborsteld kopen? Bezoek dan vandaag nog jouw POPUP Vloerenmarkt winkel in de buurt!

 

Loading...