Skip to content

Winkel van meer dan 1.000m2

Winkel met 2.000+ verschillende vloeren

Laagste prijsgarantie

Popup Locatie Icoon

De Smidse 5

Popup Telefoon Icoon

Bel ons

Popup Telefoon Icoon

Mail ons

Boen eiken rock sand grijs geolied

Merk

Boen

€62,95per m2

Alleen in de winkel!

Combineren is voordeel! Prijs bij afname van plinten

Laagste prijsgarantie

Winkel van meer dan 1.000m2

Combineren is voordeel! Prijs bij afname van ondervloer en plinten
Laagste prijsgarantie
Winkel van meer dan 1.000m2

Beschrijving

Deze Boen eiken rock sand grijs geolied is een prachtige en zeer sterke grijsbruine multiplank parket vloer. Uniek in de Boen rock parket collectie is het toestaan van gezonde knoesten, onbewerkt spint en kleine kopscheuren, welke tezamen zorgen voor de extra rustieke uitstraling. Dankzij de geringe dikte, en daarmee lage thermische weerstand is deze Boen parketvloer ideaal in gebruik met traditionele vloerverwarming. De Boen rock sand grijs parketvloer laat zich dankzij het Boen X-Press Click 5G systeem eenvoudig installeren.

 • Kant en klaar parket
 • Eenvoudige montage
 • Mooie grijze kleur
 • Parketvloer met kliksysteem

 

Productinformatie

Extra informatie

Afmetingen

18.1 cm x 220cm

Dikte

13mm

Dikte toplaag

2.5mm

Groef

V2

Kleur

Bruin, Grijs

Merk

Boen

Installatie type

Verlijmd, Zwevend

Bezoek de POPUP Vloerenmarkt

Bezoek de POPUP Vloerenmarkt

De Smidse 5 1969 NA Heemskerk

GERELATEERDE PRODUCTEN

Boen Eik Pale White Live Pure Geborsteld

Boen Eik pale white live pure geborsteld

Boen

Alleen in de winkel!

Parket met kliksysteem
€67,95per m2

BEZOEK JOUW POPUP VLOERENMARKT

De winkel van POPUP Vloerenmarkt is ruim 1.000m2 groot en wij hebben meer dan 2.000 vloeren op voorraad.

POPUP Vloerenmarkt
De Smidse 5
1969 NA Heemskerk

Routebeschrijving

BOEN EIKEN ROCK PARKET

Een grijs geoliede parket vloer, wie wil dat nou niet! En net als alle Boen parketvloeren wordt ook de Boen eiken rock sand grijs geolied geleverd met een handig kliksysteem. Hierdoor leg je deze in een handomdraai en zal deze parketvloer nooit gaan kieren. Alle Boen eiken rock parket vloeren zijn voorzien van een sterke eiken toplaag. In dit geval is deze na het schuren afgewerkt met een prachtige grijze olie.

SORTERING VAN HET HOUT

De Boen eiken rock sand grijs geolied heeft een 2,5mm dikke eiken toplaag welke is gemaakt uit een rustieke houtsortering. Deze mooie grijze variant binnen de eiken rock collectie van Boen vertoond dan ook een gemiddeld aantal knoesten, scheuren en soms zelfs wat spint. Wil jij een nieuwe parketvloer kopen, en hou je van een rustieke vloer met een grijze kleurolie? Dan is de Boen eiken rock sand grijs geolied wellicht iets voor jou.

GRIJS GEOLIED PARKET

Van extra rustiek en wit geolied tot rustiek en blank gelakt. Binnen de eiken rock collectie van Boen vind je tal van verschillende houtsorteringen en afwerkingen. Zoals de naam al zegt is deze moderne Boen eiken rock sand grijs geolied voorzien van een speciale grijze vloerolie die het hout de prachtige uitstraling geeft die het verdient.

PARKET MET EEN KLIKVERBINDING

Waar het meeste parket is voorzien van een mes- en groef verbinding is de Boen eiken rock sand grijs geolied voorzien van een handige klikverbinding. Hierdoor leg jij snel en eenvoudig je eigen grijze parketvloer.

 • Geen kiervorming tussen de delen van het parket
 • Snel en eenvoudig te leggen
 • Perfect geschikt voor vloerverwarming

VOORDELEN

 • Zeer slijtvast
 • Mooie rustieke sortering van het hout
 • Lange levensduur
 • Zeer geschikt voor vloerverwarming dankzij de HDF tussenlaag
 • Geschikt voor intensief gebruik

VLOERVERWARMING

Net als al onze laminaatvloeren is ook de volledige Boen eiken rock parket collectie geschikt voor het gebruik op vloerverwarming. Door te kiezen voor een basisplaat van stevig multiplex heeft de Boen eiken sand grijs geolied een warmteweerstand van slechts 0,09. Hierdoor kun jij niet alleen genieten van de uitstraling van deze schitterend parketvloer maar ook het hoogste rendement behalen uit je vloerverwarming.

GARANTIE BOEN ROCK PARKET

Om maar aan te geven hoe sterk deze vloeren zijn worden alle Boen eiken rock parketvloeren geleverd met 25 jaar garantie. Zorgeloos genieten van een echte parketvloer? Met een parket vloer van Boen kan het!

BOEN EIKEN ROCK KOPEN BIJ POPUP VLOERENMARKT

Ben je benieuwd naar deze prachtige collectie van Boen? En wil jij misschien de Boen eiken rock sand grijs geolied kopen? Of wil je de volledige collectie in het echt bekijken? Bezoek dan nu de POPUP Vloerenmarkt bij jou in de buurt. Onze parketspecialisten staan voor je klaar!

 

Loading...