Skip to content
Google Review score Icoon van een vinkje

Winkel van meer dan 1.000m2

Icoon van een vinkje

Winkel met 2.000+ verschillende vloeren

Icoon van een vinkje

Laagste prijsgarantie

Popup Locatie Icoon

De Smidse 5

Popup Telefoon Icoon

Bel ons

Popup Telefoon Icoon

Mail ons

Boen eiken rock geborsteld wit geolied

Merk

Boen

€56,95per m2

Alleen in de winkel!

Combineren is voordeel! Prijs bij afname van plinten

Laagste prijsgarantie

Winkel van meer dan 1.000m2

Combineren is voordeel! Prijs bij afname van ondervloer en plinten
Laagste prijsgarantie
Winkel van meer dan 1.000m2

Beschrijving

Deze Boen eiken rock geborsteld wit geolied is een prachtige en zeer sterke multiplank parketvloer. Uniek in de Boen rock parket collectie is het toestaan van gezonde knoesten, onbewerkt spint en kleine kopscheuren, welke tezamen zorgen voor de extra rustieke uitstraling. Deze eiken parketvloer is eerst geborsteld en vervolgens behandeld met een witte olie. Dankzij de geringe dikte, en daarmee lage thermische weerstand is deze parketvloer ideaal in gebruik met traditionele vloerverwarming. De Boen rock parketvloer laat zich dankzij het Boen X-Press Click 5G systeem eenvoudig installeren.

 • Kant en klaar afgewerkt
 • Eenvoudige montage
 • Geborstelde structuur
 • Handig kliksysteem

 

Productinformatie

Extra informatie

Afmetingen

18.1 cm x 220cm

Dikte

13mm

Dikte toplaag

2.5mm

Groef

V2

Kleur

Wit geolied

Merk

Boen

Installatie type

Verlijmd, Zwevend

Bezoek de POPUP Vloerenmarkt

Bezoek de POPUP Vloerenmarkt

De Smidse 5 1969 NA Heemskerk

GERELATEERDE PRODUCTEN

Boen Eik Pale White Live Pure Geborsteld

Boen Eik pale white live pure geborsteld

Boen

Alleen in de winkel!

Parket met kliksysteem
€67,95per m2

BEZOEK JOUW POPUP VLOERENMARKT

De winkel van POPUP Vloerenmarkt is ruim 1.000m2 groot en wij hebben meer dan 2.000 vloeren op voorraad.

POPUP Vloerenmarkt
De Smidse 5
1969 NA Heemskerk

Routebeschrijving

BOEN EIKEN ROCK PARKET

Net als alle Boen parketvloeren wordt ook de Boen eiken rock geborsteld wit geolied geleverd met een handig kliksysteem. Hierdoor leg je deze in een handomdraai en zal deze vloer nooit gaan kieren. Alle Boen eiken rock parket vloeren zijn voorzien van een sterke Europees eiken toplaag.

HOUTSORTERING

De Boen eiken rock geborsteld wit geolied heeft een 2,5mm dikke eiken toplaag welke is gemaakt uit een rustieke houtsortering. Deze variant binnen de eiken rock collectie van Boen vertoond dan ook een gemiddeld aantal knoesten, scheuren en soms zelfs wat spint. Wil jij een nieuwe parketvloer kopen, en hou je van een levendige uitstraling en een zachte witte tint? Dan is de Boen eiken rock geborsteld wit geolied waarschijnlijk de ideale parket vloer.

WIT GEOLIED EIKEN

Van rustiek tot extra rustiek, en van grijs tot naturel. In de eiken rock parketcollectie van Boen vind je het allemaal. Zoals de naam al zegt is deze mooie Boen eiken rock geborsteld wit geolied voorzien een witte kleurolie die de vloer haar prachtige zachte looks geeft. Daarnaast is het oppervlak geborsteld voor een extra matte optiek.

GEBORSTELD OPPERVLAK

Ander dan bij de Boen eiken rock wit geolied is deze Boen eiken rock geborsteld wit geolied voorzien van een met de hand geborstelde structuur. Hierdoor heeft deze een zeer matte uitstraling gekregen. Wil je meer weten over parket met een geborsteld oppervlak? Bezoek jou POPUP vloerenmarkt en ontdek alle geborstelde parketvloeren.

HANDIG KLIKSYSTEEM

Wil jij de Boen eiken rock geborsteld wit geolied zelf gaan leggen? Een ‘fluitje van een cent’. Net als alle Boen parket vloeren is ook deze voorzien van een handige klikverbinding. Behalve het snelle leggen van deze vloer zijn er nog een aantal andere belangrijke voordelen aan een parketvloer met een kliksysteem:

 • Snelle en schone installatie zonder te verlijmen
 • Houd zich goed op vloerverwarming
 • Handig wanneer je een geluiddempende ondervloer wilt toepassen

VOORDELEN

 • Zeer slijtvast
 • Mooie wit geoliede parketvloer
 • 25 jaar garantie
 • Geschikt voor vloerverwarming dankzij de multiplex tussenlaag
 • Handgeborstelde oppervlaktestructuur voor een matte optiek

VLOERVERWARMING

Net als al onze laminaatvloeren is ook de Boen eiken rock geborsteld wit geolied geschikt voor het gebruik op vloerverwarming. Door te kiezen voor een basisplaat van multiplex heeft deze een warmteweerstand van slechts 0,09. Hierdoor kun jij niet alleen genieten van de moderne uitstraling van deze schitterend parketvloer maar ook het hoogste rendement behalen uit je vloerverwarming.

GARANTIE BOEN EIKEN ROCK PARKET

Om maar aan te geven hoe sterk deze vloeren zijn worden alle Boen eiken rock parketvloeren geleverd met 25 jaar garantie. Zorgeloos genieten van een echte parketvloer met een handgeborsteld oppervlak? Met een vloer van Boen kan het!

BOEN EIKEN ROCK KOPEN BIJ POPUP VLOERENMARKT

Ben je benieuwd naar deze prachtige collectie van Boen? En wil jij misschien de Boen eiken rock geborsteld wit geolied kopen? Of wil je de volledige collectie even in het echt bekijken? Bij POPUP Vloerenmarkt staan we voor je klaar! Zo koop je de Boen eiken rock parketvloeren niet alleen met voordeel, maar geven we je ook graag tips en advies over het leggen van parket met een kliksysteem.

 

Loading...