Skip to content

Winkel van meer dan 1.000m2

Winkel met 2.000+ verschillende vloeren

Laagste prijsgarantie

Popup Locatie Icoon

De Smidse 5

Popup Telefoon Icoon

Bel ons

Popup Telefoon Icoon

Mail ons

Boen eiken espressivo wit live natural geborsteld

Merk

Boen

€44,75per m2

Alleen in de winkel!

Combineren is voordeel! Prijs bij afname van plinten

Laagste prijsgarantie

Winkel van meer dan 1.000m2

Combineren is voordeel! Prijs bij afname van ondervloer en plinten
Laagste prijsgarantie
Winkel van meer dan 1.000m2

Beschrijving

De Boen eiken espressivo wit live natural geborsteld is zoals de naam doet vermoeden een parket vloer met een expressief uiterlijk. ‘Hoogwaardig hout op een onderlaag van multiplex’. De extra rustieke houtsortering zorgt niet alleen voor het natuurlijke en stoere uiterlijk maar ook dat deze Boen parketvloer betaalbaar is. Grove noesten, kleine kopscheuren en zelfs hier en daar wat onbewerkt spint. Alle het goede van de eik vind je terug in de robuuste toplaag van deze Boen parketvloer. De Boen eiken espressivo wit live natural is na het schuren behandeld met een mooie naturel kleurige olie en beschikt uiteraard over het handige X-Press 5G kliksysteem van Boen.

 • Zowel zwevend als verlijmd te leggen
 • Gemakkelijk te installeren
 • Al het goede uit de natuur
 • Kant en klare parketvloeren

 

Productinformatie

Extra informatie

Afmetingen

18.1 cm x 220cm

Dikte

13mm

Dikte toplaag

2.5mm

Groef

V2

Kleur

Wit

Merk

Boen

Installatie type

Verlijmd, Zwevend

Bezoek de POPUP Vloerenmarkt

Bezoek de POPUP Vloerenmarkt

De Smidse 5 1969 NA Heemskerk

GERELATEERDE PRODUCTEN

Boen Espressivo Live Natural Geborsteld

Boen eiken espressivo live natural geborsteld

Boen

Alleen in de winkel!

Parket met kliksysteem
€43,49per m2

BEZOEK JOUW POPUP VLOERENMARKT

De winkel van POPUP Vloerenmarkt is ruim 1.000m2 groot en wij hebben meer dan 2.000 vloeren op voorraad.

POPUP Vloerenmarkt
De Smidse 5
1969 NA Heemskerk

Routebeschrijving

BOEN EIKEN ESPRESSIVO WIT

De extra rustieke variant binnen de Boen collectie: De Boen eiken Espressivo, ‘Als een vloer moet leven’. Deze Boen eiken espressivo wit live natural geborsteld is na het schuren met de hand geborsteld en vervolgens met een mooie witte olie behandeld.

HOUTSORTERING

Bij de espressivo collectie van Boen is er gekozen voor een extra rustieke houtsortering. Grove knoesten, mooie kopscheurtjes en af en toe wat onbehandeld spint in het eikenhout geven de Boen eiken espressivo wit live natural geborsteld haar stoere en robuuste uiterlijk.

WIT GEOLIED OPPERVLAK

Van extra rustiek en wit geolied tot rustiek en grijs gelakt. Binnen de eiken espressivo parket collectie van Boen vind je tal van verschillende houtsorteringen en afwerkingen. In het geval van de Boen eiken espressivo wit live natural geborsteld is er gekozen voor een mooie witte kleurolie die de vloer een moderne tint geeft. Ben je opzoek naar een parketvloer passend in elke ruimte van je woning? Dan is de wit geoliede variant uit de espressivo collectie van Boen wellicht iets voor jou!

PARKET MET EEN KLIKSYSTEEM

Waar de meeste lamelparket vloeren beschikken over een mes- en groef systeem is de  Boen espressivo wit live natural uitgerust met een handig 5G kliksysteem. Dit systeem bevat een kunststof veertje die ervoor zorgt dat je de korte zijden van de plank gemakkelijk aan elkaar kunt bevestigen. Andere belangrijke voordelen van een Boen parketvloer met kliksysteem zijn:

 • Perfecte te combineren met een ondervloer
 • Razendsnelle installatie
 • Geen kiervorming tussen de planken

VOORDELEN

 • Zeer slijtvast
 • Extra rustiek, dus extra stoer uiterlijk
 • 25 jaar garantie
 • Zeer geschikt voor vloerverwarming
 • Geschikt voor intensief gebruik

VLOERVERWARMING

Bij POPUP Vloerenmarkt vind je de volledige Boen parket collectie tegen de laagste prijs. Maar wist je ook dat alle Boen vloeren geschikt zijn voor het gebruik met vloerverwarming. Dankzij het gebruik van multiplex als basislaag is de warmteweerstand zeer laag. Wel adviseren we je om het parket volledig op de basisvloer te verlijmen middels onze speciale parketlijm.

GARANTIE BOEN PARKET

Bij POPUP Vloerenmarkt begrijpen we als geen ander dat het kopen van parket best een hele uitgave kan zijn. En, dat je hier natuurlijk zo lang mogelijk van wilt genieten. Daarom worden alle Boen parketvloeren geleverd met 25 jaar garantie.

BOEN EIKEN ESPRESSIVO WIT PARKET KOPEN

Ben je benieuwd naar deze prachtige collectie van Boen? En wil jij misschien de Boen eiken espressivo wit live natural geborsteld kopen? Of wil je de volledige Boen parket collectie in het echt bekijken? Bezoek dan nu de POPUP Vloerenmarkt bij jou in de buurt.

 

Loading...