Skip to content
Google Review score Icoon van een vinkje

Winkel van meer dan 1.000m2

Icoon van een vinkje

Winkel met 2.000+ verschillende vloeren

Icoon van een vinkje

Laagste prijsgarantie

Popup Locatie Icoon

De Smidse 5

Popup Telefoon Icoon

Bel ons

Popup Telefoon Icoon

Mail ons

PVC vloer Beverwijk

Merk

IVC RIGID CLICK

€18,95per m2

Alleen in de winkel!

Combineren is voordeel! Prijs bij afname van plinten

Laagste prijsgarantie

Winkel van meer dan 1.000m2

Combineren is voordeel! Prijs bij afname van ondervloer en plinten
Laagste prijsgarantie
Winkel van meer dan 1.000m2

Beschrijving

De PVC vloer Beverwijk is er voor mensen die houden van een mooie stevige PVC vloer die makkelijk te leggen is én daarnaast zeer onderhoudsvriendelijk is. Alle PVC vloeren Beverwijk zijn robuuste klik PVC vloeren met een stevige toplaag. De PVC vloer Beverwijk is leverbaar in 7 prachtige kleuren verwerkt in rustige decors zonder knoesten en scheuren.

  • Ook leverbaar met geïntegreerde ondervloer
  • Stevige toplaag
  • Uniek kliksysteem

 

Productinformatie

Extra informatie

Afmetingen

122cm x 17.8cm x 4mm

Dikte

4mm

Groef

micro v-groef

Merk

IVC RIGID CLICK

Bezoek de POPUP Vloerenmarkt

Bezoek de POPUP Vloerenmarkt

De Smidse 5 1969 NA Heemskerk

GERELATEERDE PRODUCTEN

Pvc Vloer Alkmaar Graniet

PVC vloer Alkmaar

IVC RIGID CLICK

Alleen in de winkel!

Diverse varianten
€18,95per m2

BEZOEK JOUW POPUP VLOERENMARKT

De winkel van POPUP Vloerenmarkt is ruim 1.000m2 groot en wij hebben meer dan 2.000 vloeren op voorraad.

POPUP Vloerenmarkt
De Smidse 5
1969 NA Heemskerk

Routebeschrijving

PVC VLOER BEVERWIJK KOPEN

Zie jij ook het al mooie van de PVC vloer Beverwijk, en wil je deze prachtige klik PVC vloer voor de laagste prijs kopen? Bezoek dan nu de POPUP Vloerenmarkt vlakbij Beverwijk en ontdek alle PVC vloeren.

VOELBARE STRUCTUUR

De prachtige klik PVC vloer Beverwijk heeft een stevige toplaag van 0.30mm waarin een echte en tevens voelbare houtstructuur verwerkt is. Hierdoor lijken de PVC vloeren Beverwijk niet alleen op echt parket, maar voelen deze ook zo.

HANDIG KLIKSYSTEEM

Alle PVC vloeren Beverwijk zijn voorzien van het unieke UNICLIC kliksysteem. Hiermee laten de planken zich eenvoudig aan elkaar verbinden en wordt het leggen van je eigen vloer een fluitje van een cent.

ONDERVLOER

De klik PVC vloer Beverwijk is een PVC vloer die standaard wordt geleverd zonder ondervloer. Daardoor ben je in staat om zelf je ondervloer te kiezen. Wil je deze vloer liever mét een geïntegreerde ondervloer? Dat kan gelukkig ook, de PVC vloer Beverwijk is ook leverbaar met een aangekleefde ondervloer.

ONDERHOUD

Uiteraard is ook het onderhouden van deze klik PVC vloer een fluitje van een cent. Behalve dat het PVC zeer slijtvast is kan deze ook zeer goed tegen water, en kun je deze gemakkelijk dweilen. Dus krasvast en waterbestendig, dat is waar deze Beverwijkse PVC vloeren voor staan.

GOEDKOPE PVC VLOER BEVERWIJK

Natuurlijk betaalt niemand graag te veel voor een nieuwe PVC vloer, en bij POPUP Vloerenmarkt begrijpen we dat ook maar al te goed. Om deze reden hebben we samen met IVC deze goedkope PVC vloeren Beverwijk op de markt gebracht. Zo zie je maar dat kwaliteit niet altijd duur hoeft te zijn.

PVC VLOEREN BEVERWIJK BIJ POPUP VLOERENMARKT

Kom jij uit Beverwijk of woon je binnen de gemeente Beverwijk zoals in Wijk aan Zee, en ben je opzoek naar een mooie PVC vloer? Wij staan voor je klaar. En behalve deze goedkope PVC vloer kun je bij ons ook terecht voor het kopen van PVC vloer Heemskerk, PVC vloer Heerhugowaard, PVC vloer Hoofddorp, PVC vloer Hilversum, PVC vloer uitgeest, PVC vloer Assendelft en natuurlijk PVC vloer Alkmaar.

Loading...