Skip to content
Google Review score Icoon van een vinkje

Winkel van meer dan 1.000m2

Icoon van een vinkje

Winkel met 2.000+ verschillende vloeren

Icoon van een vinkje

Laagste prijsgarantie

Popup Locatie Icoon

De Smidse 5

Popup Telefoon Icoon

Bel ons

Popup Telefoon Icoon

Mail ons

Floorlife Brentwood

Merk

Floorlife

TOT 30% WINKELVOORDEEL

Alleen in de winkel!

Combineren is voordeel! Prijs bij afname van plinten

Laagste prijsgarantie

Winkel van meer dan 1.000m2

Luxe eiken parketvloer al voor €54,95 per m2
Volledige Floorlife collectie in de winkel
Winkel van meer dan 1.000m2

Beschrijving

Floorlife Brentwood parket, met een harde eiken toplaag van 4mm één van de sterkste parket vloeren binnen de Floorlife parket collectie. Een natuurlijke uitstraling en een sprekend decor dankzij de mooie diepe knoesten maken deze Floorlife Brentwood niet alleen sterk, maar ook nog een een lust voor het oog. De Brentwoord collectie is 26 centimeter breed en is leverbaar in 5 varianten met allen een toplaag van 4mm Europees eikenhout. Benieuwd geworden naar deze prachtige parketvloeren? Bezoek dan nu jouw POPUP Vloerenmarkt.

 • Eén van de sterkste parketvloeren
 • Europees eiken toplaag van 4mm
 • Leverbaar in 5 verschillende afwerkingen
 • Sprekende decors en 26cm breed

Productinformatie

Extra informatie

Afmetingen

220cm x 26cm x15mm

Dikte

15mm

Dikte toplaag

4mm

Groef

V2

Kleur

Beige, Bruin, Grijs, Naturel

Merk

Floorlife

Installatie type

Verlijmd, Zwevend

Bezoek de POPUP Vloerenmarkt

Bezoek de POPUP Vloerenmarkt

De Smidse 5 1969 NA Heemskerk

GERELATEERDE PRODUCTEN

Floorlife Bel Air Extra Rustiek Onbehandeld 4700

Floorlife Bel Air

Floorlife

Alleen in de winkel!

Diverse varianten
TOT 30% WINKELVOORDEEL

BEZOEK JOUW POPUP VLOERENMARKT

De winkel van POPUP Vloerenmarkt is ruim 1.000m2 groot en wij hebben meer dan 2.000 vloeren op voorraad.

POPUP Vloerenmarkt
De Smidse 5
1969 NA Heemskerk

Routebeschrijving

FLOORLIFE BRENTWOOD LAMELPARKET VLOER

Met een breedte van 26 centimeter en een lengte van meer dan twee meter behoort deze Floorlife Brentwood parket in het rijtje thuis van XL parketvloeren. Met een dikte van 15mm is dit dan ook een extra robuuste parketvloer, en daarmee de sterkste parketvloer binnen de Floorlife parket collectie. Is een breedte van 26 centimeter voor jou niet genoeg? Kijk dan ook eens naar de 30 centimeter brede Floorlife Bel Air lamelparket vloer.

RUSTIEKE PARKETVLOER

Bij de Floorlife Brentwood is ervoor gekozen om alle delen te voorzien van een rustieke houtsortering. Rustiek betekent in dit geval een gemiddeld aantal knoesten en kleine scheuren. Deze geven de Floorlife Brentwood dan ook haar bekende natuurlijk schoonheid. Dit geeft niet alleen een natuurlijk uitstraling maar ook zeker een extra stoer tintje. De rustige gevulde knoestjes van deze parketvloer maken dat deze in elke kamer op subtiele wijze tot haar recht komt. Daarnaast is deze schitterende collectie parketvloeren leverbaar in tal van afwerkingen. Van wit tot gerookt, en van blank tot onbehandeld. Je vindt het allemaal in de Brentwood collectie.

GEROOKT OF ONGEROOKT

Buiten de afwerking met een kleurolie is er binnen de Floorlife Brentwoord parket collectie ook één gerookte variant te vinden. Deze is voor het oliën eerst gerookt. Weet jij wel welke kleur je wilt, maar nog niet of je een gerookte- of ongerookte parketvloer wilt? Bezoek dan jouw POPUP Vloerenmarkt en ontdek de verschillende behandelingen nu.

VERSCHILLENDE AFWERKINGEN

Deze rustieke Floorlife Brentwood parketvloer is leverbaar in 4 geoliede en 1 onbehandelde variant. Deze laatste is vooral handig wanneer jij je nieuwe parketvloer je eigen kleur en afwerking wenst te geven. De 4 kant en klare varianten kunnen na het leggen direct belopen worden. Aan jou de keuze! De meest verkochte afwerkingen van de Floorlife Brentwood zijn:

 • Rustiek blank. Het parket behoudt zijn eigen kleur
 • Rustiek naturel geolied. Het hout krijgt een warme uitstraling
 • Rustiek wit geolied. De topper binnen de Brentwood parket collectie
 • Rustiek onbehandeld. Kies de kleur van je keuze

TWEEZIJDIGE V-GROEF

Waar er veel parket vloeren met een rondom lopende v-groef te vinden zijn is er bij de Floorlife Brentwood parket vloer juist voor gekozen om de delen alleen aan de lange kanten af te schuine. Hierdoor ontstaat er tijdens de installatie van het parket een prachtige tweezijdige v-groef. Het voordeel van de zogeheten V2? Sommige planken lijken door te lopen in de volgende plank, hierdoor ontstaat er een ruimtelijk effect.

JE EIGEN FLOORLIFE BRENTWOOD PARKETVLOER LEGGEN

Net als de andere collecties parket vloeren van Floorlife zijn ook de delen van de Floorlife Brentwood rondom voorzien van een mes- en groef systeem. Hierdoor kun jij met behulp van onze messing en groef lijm de delen van de vloer eenvoudig aan elkaar verlijmen. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer je het parket zwevend op een ondervloer gaat leggen. Heb je hulp nodig bij het leggen van je nieuwe vloer, of wil je graag wat tips ontvangen? Bij POPUP Vloerenmarkt staan we voor je klaar!

DE VOORDELEN

 • De sterkste serie binnen de Floorlife parket collectie
 • Rustiek uiterlijk
 • Gemakkelijk zelf te leggen
 • Goede akoestische eigenschappen
 • Geschikt voor zwaar gebruik

PARKET MET VLOERVERWARMING

Door de dikte van de plank en de massieve opbouw is met een warmte weerstand van 0,10 de Floorlife Brentwood parket vloer helaas niet geschikt voor gebruik met vloerverwarming. Uiteraard kan de vloer er wel tegen maar heb jij net niet voldoende rendement van de vloerverwarming. Zoek jij een parketvloer die je wel goed met vloerverwarming kunt combineren? Kijk dan eens naar de Floorlife Reseda en de Floorlife Venice parket vloeren.

GARANTIE FLOORLIFE PARKET

De Floorlife Brentwood lamelparket vloer wordt geleverd inclusief 12 jaar fabrieksgarantie. Hiermee kun je vrij van zorgen genieten van je nieuwe vloer. Wil je weten wat deze garantie precies omvat? In onze winkels staan we voor je klaar!

BRENTWOOD RUSTIEK WIT 4612

Met de Floorlife Brentwood rustiek wit 4612 haal jij de meeste verkochte parketvloer uit de Brentwood collectie in huis. Met haar zachte witte kleur en mooie diepe knoesten is dit de variant die het in elke kamer van huis goed zal doen.

BRENTWOOD RUSTIEK NATUREL 4611

Ben jij opzoek naar een naturel kleurige parketvloer met een zeer warme en rustiek uitstraling? Dan is de Floorlife Brentwood rustiek naturel 4611 echt iets voor jou. Met haar mooie dieprode kleur past deze variant in elke interieur. Van modern tot klassiek, er is voor elke smaak wel een prachtige Brentwood parketvloer te vinden.

BRENTWOOD RUSTIEK ONBEHANDELD 4610

Jij bent uniek! En waarom zou je nieuwe vloer dat niet zijn? Met de Floorlife Brentwood rustiek onbehandeld 4610 geeft Floorlife jou de mogelijkheid om je nieuwe parketvloer zo af te werken dat deze volledig bij jouw wensen aansluit. Een zwarte kleurolie of een extra matte lak? De keuze is aan jou! Wil je meer weten over de eigenschappen van onbehandelde parketvloeren? Bij POPUP Vloerenmarkt staan we je niet alleen bij met advies maar bieden we je ook een ruim assortiment artikelen die jij kunt gebruiken bij het afwerken van je nieuwe parket vloer.

BRENTWOOD RUSTIEK GEROOKT WIT 4613

Zoals we eerder al schreven is er binnen de Brentwood parket collectie van Floorlife ook één gerookte variant. Zoals de naam al doet vermoeden is de Brentwoord Rustiek gerookt wit 4613 is gerookt alvorens deze met een prachtige witte vloerolie te behandelen. De diepe donker kleur komt hierbij lichtjes door de witte olie heen. Hetgeen deze parketvloer zijn eigen unieke uiterlijk geeft.

BRENTWOOD RUSTIEK BLANK 4614

Zoals als Floorlife parket betaamd is er bij de Brentwood parket collectie voor gekozen om ook een blank geoliede variant te presenteren. De Floorlife Brentwood rustiek blank 4614 is na het schuren behandeld met een blanke olie. Deze blanke olie zorgt ervoor dat het eikenhout niet meer gevoelig is voor vocht en vuil maar dat wel de unieke looks van het hout behouden blijven.

FLOORLIFE BRENTWOOD PARKET KOPEN

Heb jij al iets moois gezien, en wil je graag een echte Floorlife Brentwood parket vloer kopen? Bezoek dan nu jouw POPUP Vloerenmarkt. Bij de winkel in jouw buurt leggen we je graag alles uit over deze unieke collectie parketvloeren van Floorlife.

Loading...