Skip to content

Winkel van meer dan 1.000m2

Winkel met 2.000+ verschillende vloeren

Laagste prijsgarantie

Popup Locatie Icoon

De Smidse 5

Popup Telefoon Icoon

Bel ons

Popup Telefoon Icoon

Mail ons

Floorlife Sienna

Merk

Floorlife

TOT 30% WINKELVOORDEEL

Alleen in de winkel!

Combineren is voordeel! Prijs bij afname van plinten

Laagste prijsgarantie

Winkel van meer dan 1.000m2

Volledige Floorlife collectie in de winkel
Laagste prijsgarantie
Winkel van meer dan 1.000m2

Beschrijving

Floorlife Sienna, een handgeschraapte parketvloer met unieke diep gevulde groeven. Ben je opzoek naar een parketvloer met een unieke uitstraling en goed voelbare oppervlaktestructuur? Dan is de Floorlife Sienna echt iets voor jou! Een enorm stoer uiterlijk dankzij het robuuste en handgeschraapte oppervlak, én een lange levensduur dankzij de dikke toplaag van Europees eiken. De Floorlife Sienna is leverbaar in drie kant- en klaar afgewerkte varianten en één onbehandelde.

 • Bijzonder levendig uiterlijk
 • Europees eiken parket
 • Met de hand geschraapt voor een zichtbare structuur
 • Rustieke houtsortering
 • XL parket

Productinformatie

Extra informatie

Afmetingen

220cm x 22cm x15mm

Dikte

15mm

Dikte toplaag

4mm

Groef

V4

Kleur

Beige, Bruin, Grijs, Naturel

Merk

Floorlife

Installatie type

Verlijmd, Zwevend

Bezoek de POPUP Vloerenmarkt

Bezoek de POPUP Vloerenmarkt

De Smidse 5 1969 NA Heemskerk

GERELATEERDE PRODUCTEN

Floorlife Firenze

Floorlife Firenze

Floorlife

Alleen in de winkel!

Diverse varianten
TOT 30% WINKELVOORDEEL

BEZOEK JOUW POPUP VLOERENMARKT

De winkel van POPUP Vloerenmarkt is ruim 1.000m2 groot en wij hebben meer dan 2.000 vloeren op voorraad.

POPUP Vloerenmarkt
De Smidse 5
1969 NA Heemskerk

Routebeschrijving

BIJZONDERE COLLECTIE EIKEN PARKETVLOEREN

Van handgeschraapt en een zijdezachte witte olie, tot donkerbruin en een zichtbare houtstructuur. En, extra lange planken van ruim twee meter! Binnen de Floorlife Sienna parket collectie vind je de stoerste parketvloer die er is. Daarnaast is de Floorlife Sienna bijzonder robuust dankzij de dikke eiken toplaag van 4mm. Opzoek naar één van de meest robuuste vloeren die er zijn? Bezoek dan vandaag nog jouw POPUP Vloerenmarkt en ontdek de bijzondere collectie handgeschraapte lamelparket vloeren van Floorlife.

RUSTIEK EIKEN PARKET

Niet alleen het handgeschraapte oppervlak van de Floorlife Sienna, maar ook zeker de rustieke houtsortering maken deze parket vloer tot één van de aller stoerste vloeren. Ben je weg van het stoere uiterlijk van deze vloer maar wil je een vloer zonder handgeschraapt oppervlak? Dan is de Floorlife South Park wellicht iets voor jou.

VIJF VERSCHILLENDE UITVOERINGEN

De Floorlife Sienna parket collectie bestaat uit een vijftal items waarvan er vier reeds kant-en-klaar behandeld zijn met een speciale olie. Hiernaast is er van deze schitterende handgeschraapte parketvloer ook een onbehandelde variant. Zo heb jij na het leggen van de vloer nog de mogelijkheid om deze naar eigen inzicht af te werken.

VERSCHILLENDE AFWERKINGEN

Hoe geef je een rustieke parket vloer nou een nog stoerder uiterlijk? Door deze te voorzien van de mooiste kleurolien op de markt. Stuk voor stuk speciaal geselecteerd om de robuuste planken van de Floorlife Sienna te beschermen tegen in het binnendringen van vuil en vocht. De volgende afwerkingen binnen de collectie worden het meest verkocht:

 • Rustiek Cashmere grey handgeschraapt, diepe groeven en een grijze doch warme kleur
 • Rustiek Burnt Umber, handgeschraapt en een warme amber achtige kleur
 • Rustiek Onbehandeld, handgeschraapt en naar eigen wens af te werken met parketlak of een olie

HANDGESCHRAAPT PARKET

Alle vloeren binnen de Floorlife Sienna collectie zijn met de hand geschraapt. Door het schrapen met de hand ontstaat er een diepe voelbare houtstructuur.

VIER V-GROEVEN

Ondanks het toch al stoere uiterlijk van de Floorlife Sienna is ervoor gekozen om de planken van deze lamelparket vloer rondom af te schuinen. Hierdoor ontstaat er een unieke vierzijdige v-groef die ervoor zorgt dat elke plank er op eigen wijze uitspringt. Wil je liever een parketvloer met een tweezijdige v-groef? Kijk dan ook eens naar de Floorlife Bel Air, een robuuste parketvloer van 30 centimeter breed.

ZELF PARKET LEGGEN

Behalve zijn looks staat de Floorlife Sienna garant voor een unieke leg ervaring. Dankzijn het handige mes- en groef systeem zijn de delen eenvoudig aan elkaar te verlijmen middels onze messing en groef lijm. Wil je de vloer liever volvlak verlijmen? Maak dan gebruik van de door Floorlife geadviseerde MS Polymeer parketlijm. Heb je toch nog vragen over het zelf leggen van je eigen parketvloer? Bij POPUP Vloerenmarkt staan we voor je klaar! We geven je dan tips en advies, en indien gewenst, een leginstructie.

DE VOORDELEN VAN HANDGESCHRAAPT PARKET

 • Voelbare houtstructuur
 • Zichtbare groeven voor een robuust uiterlijk
 • Eenvoudig zelf te leggen
 • Europees eikenhout, dus zeer slijtvast en stabiel
 • Geschikt voor vloerverwarming

GEBRUIK OP VLOERVERWARMING

Wie in het bezit is van het comfort van vloerverwarming en deze wil combineren met een echte eiken parketvloer is bij Floorlife aan het juiste adres. En ook de Floorlife Sienna parketvloer is perfect te combineren met vloerverwarming. Let wel dat de temperatuur van de basisvloer maximaal 27 graden bedraagt en je de vloer volledig verlijmd hebt. Op deze manier kan ook jij zorgeloos genieten van je parket op vloerverwarming.

GARANTIE FLOORLIFE SIENNA

Net als alle andere stoere vloeren uit de Floorlife parket collectie wordt ook de Sienna geleverd met 12 jaar fabrieksgarantie. Ga jij deze parketvloer op kantoor, of in een andere druk belopen ruimte leggen? Informeer dan even naar de garantievoorwaarden die gelden bij commercieel gebruik.

SIENNA RUSTIEK BEACH WHITE 1915

De Floorlife Sienna rustiek beach white 1915 is na het schrapen met de hand voorzien van een unieke witte kleurolie. Dit maakt dat deze uitvoering in elke interieur op een unieke wijze tot zijn recht komt.

SIENNA RUSTIEK SEA SHELL 1916

Zoals de naam al doet vermoeden is ook de Floorlife Sienna rustiek sea shell 1916 behandeld met een zeer unieke olie. Dit geeft het parket een kleur waarbij je daadwerkelijk aan een zeeschelp moet denken. Een stoere vloer met een unieke kleur? Dan is deze sea shell 1916 echt iets voor jou!

SIENNA RUSTIEK BURNT UMBER 1917

Anders dan alle andere parketvloeren op de markt is Floorlife Sienna rustiek burnt umber 1917 eigenlijk een op zichzelf staand item. Een diep donkerbruine kleur, voelbare houtstructuur en grove noesten maken deze parketvloer er één is uit duizenden.

SIENNA RUSTIEK CASHMERE GREY 1918

De meest verkochte kleur uit de Sienna collectie is toch wel deze Floorlife Sienna Rustiek Cashmere Grey 1918. Door zijn grijze, maar toch warme tint past deze vloer in elk interieur. Van modern tot klassiek.

SIENNA RUSTIEK ONBEHANDELD 1910

Dit is de voordeligste uit de Floorlife Sienna collectie en dat is natuurlijk niet voor niets. De Floorlife Sienna rustiek onbehandeld wordt zonder afwerking geleverd. Hierbij heb jij dus de mogelijkheid om deze naar eigen inzicht te behandelen. Ben jij iemand die altijd overal je eigen draait aangeeft? Kies dan altijd voor één van de onbehandelde parket vloeren van Floorlife.

FLOORLIFE SIENNA KOPEN BIJ POPUP VLOERENMARKT

Heb jij iets moois gespot binnen de Floorlife Sienna collectie? En wil jij graag een parketvloer kopen? Bezoek dan de POPUP Vloerenmarkt bij jou in de regio. Hier bieden we je niet alleen de laagste prijs maar geven we je ook advies over het leggen en onderhouden van je nieuwe vloer.

Loading...