Skip to content
Google Review score Icoon van een vinkje

Winkel van meer dan 1.000m2

Icoon van een vinkje

Winkel met 2.000+ verschillende vloeren

Icoon van een vinkje

Laagste prijsgarantie

Popup Locatie Icoon

De Smidse 5

Popup Telefoon Icoon

Bel ons

Popup Telefoon Icoon

Mail ons

Floorlife South Park

Merk

Floorlife

TOT 30% WINKELVOORDEEL

Alleen in de winkel!

Combineren is voordeel! Prijs bij afname van plinten

Laagste prijsgarantie

Winkel van meer dan 1.000m2

Kant en klaar parket al voor €56,95 per m2
Volledige Floorlife collectie in de winkel
Winkel van meer dan 1.000m2

Beschrijving

Met de Floorlife South Park haal je een wel zeer unieke parket vloer in huis! Dankzij de toplaag van 4mm Europees eikenhout is dit een vloer voor het leven. Daarnaast is de Floorlife South Park leverbaar in vier unieke varianten. Van extra rustiek en donker gerookt, tot wit geolied en handgeschraapt. Binnen deze collectie van Floorlife parket vind je het allemaal. Tevens is er bij deze unieke collectie parketvloeren voor gekozen om alle extra rustieke planken eerst te roken. Hierdoor ontstaat er bij het oliën een diepe warme tint en een rustig kleurverloop tussen de planken.

 • Unieke rookbehandeling
 • Europees eiken toplaag van 4mm
 • 2 handgeschraapte varianten
 • Levendige decors
 • Planken van meer dan 180cm

Productinformatie

Extra informatie

Afmetingen

183cm x 18.9cm x15mm

Dikte

15mm

Dikte toplaag

4mm

Groef

V2

Kleur

Beige, Bruin, Grijs, Naturel

Merk

Floorlife

Installatie type

Verlijmd, Zwevend

Bezoek de POPUP Vloerenmarkt

Bezoek de POPUP Vloerenmarkt

De Smidse 5 1969 NA Heemskerk

GERELATEERDE PRODUCTEN

Floorlife Bel Air Extra Rustiek Onbehandeld 4700

Floorlife Bel Air

Floorlife

Alleen in de winkel!

Diverse varianten
TOT 30% WINKELVOORDEEL

BEZOEK JOUW POPUP VLOERENMARKT

De winkel van POPUP Vloerenmarkt is ruim 1.000m2 groot en wij hebben meer dan 2.000 vloeren op voorraad.

POPUP Vloerenmarkt
De Smidse 5
1969 NA Heemskerk

Routebeschrijving

EEN UNIEKE COLLECTIE PARKET VLOEREN

Van gerookt en wit geolied tot handgeschraapt en naturel geolied. Binnen de Floorlife South Park parket collectie bevinden zich 4 unieke decors. Alle 4 gerookt en 2 met een unieke handgeschraapte toplaag. Alle Floorlife South Park vloeren zijn voor het behandelen met een kleurolie eerst gerookt. Hierdoor ontstaat de diepe warme kleur welke uniek is voor deze collectie. Alle kleuren en afwerkingen binnen deze unieke serie parketvloeren hebben toplaag van 4mm vervaardigd uit echt Europees eikenhout.

EXTRA RUSTIEKE EIKEN PARKETVLOER

Kies je voor de Floorlife South Park dan kies je voor een extra rustieke eiken parket vloer. De vele knoesten en kleine scheurtjes in het hout geven deze collectie parketvloeren een zeer levendige en natuurlijk uitstraling. Hou jij van een extra rustieke parketvloer maar wil je liever een visgraat patroon? Kijk dan ook eens naar de Floorlife Reseda visgraat parket.

GEROOKT EIKEN

De Floorlife South Park is een kant en klare parketvloer. Dit wil zeggen dat je deze direct kunt leggen en belopen, zonder deze eerst na te hoeven bewerken. Daarnaast zijn de planken van deze schitterende vloer eerst gerookt. Hierdoor krijgen de planken een diepere kleur bij het oliën dan wanneer je voor een ongerookte Floorlife parketvloer kiest. Zo krijgt de variant met de witte olie zelfs een mooie grijze gloed.

VERSCHILLENDE AFWERKINGEN

De extra rustieke Floorlife South Park is leverbaar in vier verschillende varianten. Welke alle vier weer hun eigen unieke behandeling hebben ondergaan. Zo zijn er zelfs twee handgeschraapte varianten. Dit betekent dat het hout met de hand is geschraapt waardoor er een zeer uniek en voelbaar reliëf ontstaat. De mooiste afwerkingen binnen deze collectie zijn:

 • Extra rustiek gerookt wit handgeschraapt, voelbaar reliëf en een diepe witgrijze tint
 • Extra rustiek gerookt naturel handgeschraapt, voelbaar reliëf en mooi kleurverloop tussen de planken

HANDGESCHRAAPT PARKET

Twee van de vier items binnen de Floorlife South Park collectie hebben een zeer unieke behandeling ondergaan. Deze zijn namelijk met de hand geschraapt. Zo krijgen deze twee vloeren een ruig en voelbaar reliëf. Wil jij graag een parketvloer kopen, maar wil je iets wat bijna niemand heeft? Bezoek dan de POPUP Vloerenmarkt bij jou in de buurt en ontdek de collectie handgeschraapte parket vloeren van Floorlife.

TWEEZIJDIGE V-GROEF

Dankzij de unieke rookbehandeling heeft de Floorlife South Park collectie een uniek kleurverloop tussen de planken. Door de planken ook nog eens aan twee zijden licht af te schuinen lijkt het er daardoor op dat de ene plank langer is dan de ander. Een uniek optisch effect dus.

HET LEGGEN VAN DEZE PARKETVLOER

De Floorlife South Park laat zich eenvoudig leggen middels het handige mes- en groef systeem. Behalve dat deze manier van leggen snel en eenvoudig gaat kun je ook een ondervloer naar keuze gebruiken. Zo kun deze schitterende parketvloer zelfs in een appartement gebruiken. Voor een nog beter akoestisch resultaat, of wanneer je de vloer op vloerverwarming wilt gaan leggen kun je de delen van het parket natuurlijk ook volvlak op de basisvloer verlijmen. Wil je advies over het leggen van je eigen parketvloer? Bij POPUP Vloerenmarkt zijn we je graag van dienst met tips en trucs.

DE VOORDELEN

 • Twee handgeschraapte afwerkingen
 • Diepe kleuren door de rookbehandeling
 • Eenvoudig te leggen
 • Europees eikenhout, dus zeer slijtvast
 • Geschikt voor elke ruimte in het huis

PARKET MET VLOERVERWARMING

Ben jij in het bezit van vloerverwarming en denk je dat je hierop geen parket kunt leggen? Met de South Park serie bewijst Floorlife wederom het tegendeel. Met zijn lage warmteweerstand is de lamelparket vloer wel degelijk een goede combinatie met regulier vloerverwarming. Het is hierbij wel van belang dat je de planken van deze vloeren volledig verlijmd op de ondergrond. Zo haal jij het meest rendement uit je vloerverwarming.

GARANTIE FLOORLIFE PARKET

Net als bijvoorbeeld bij de Floorlife Silver Lake hongaarse punt en de Floorlife Van Nuys visgraat wordt ook de Floorlife South Park geleverd met 12 jaar fabrieksgarantie. Zo weet je zeker dat je jarenlang zonder zorgen kunt genieten van je nieuwe parketvloer.

SOUTH PARK EXTRA RUSTIEK GEROOKT WIT 4012

De South Park extra rustiek gerookt wit 4012 is de eerst handgeschraapte variant binnen de South Park collectie. Het goed voelbare reliëf van deze parketvloer tezamen met zijn unieke witte tint maken de 4012 tot de absolute topper binnen deze collectie parketvloeren.

SOUTH PARK EXTRA RUSTIEK GEROOKT NATUREL 4011

Naast de wit geoliede variant is er ook de South Park extra rustiek gerookt naturel 4011. Zoals de naam reeds doet vermoeden is deze na het schrapen met de hand geolied met een naturel kleurig vloerolie. Hierdoor heeft deze lamelparket vloer niet alleen een zeer bijzondere en voelbare houtstructuur maak ook nog eens een warme kleur.

SOUTH PARK EXTRA RUSTIEK GEROOKT WIT 4002

De South Park extra rustiek gerookt wit 4002 is evenals de South Park 4012 kant en klaar voorbehandeld. met een witte olie. Echter is deze niet handgeschraapt wat zorgt voor een evenwichtig uiterlijk van het hout.

SOUTH PARK EXTRA RUSTIEK GEROOKT NATUREL 4001

De klassieker binnen de collectie is wel de South Park extra rustiek gerookt naturel 4001. Een bijzonder kleurverloop tussen de planken, mooie donkere noesten en een warme tint. Hou jij van een klassieke parketvloer die warmte en levendigheid uitstraalt? Dan is de naturel geoliede variant er één voor jou!

FLOORLIFE SOUTH PARK PARKET

Ben jij na alle informatie over parket nieuwsgierig geworden naar deze schitterende collectie parketvloeren? Bezoek jouw POPUP Vloerenmarkt en laat je inspireren!

Loading...