Skip to content
Google Review score Icoon van een vinkje

Winkel van meer dan 1.000m2

Icoon van een vinkje

Winkel met 2.000+ verschillende vloeren

Icoon van een vinkje

Laagste prijsgarantie

Popup Locatie Icoon

De Smidse 5

Popup Telefoon Icoon

Bel ons

Popup Telefoon Icoon

Mail ons

Floorlife Firenze

Merk

Floorlife

TOT 30% WINKELVOORDEEL

Alleen in de winkel!

Combineren is voordeel! Prijs bij afname van plinten

Laagste prijsgarantie

Winkel van meer dan 1.000m2

Luxe parketvloer al voor €65,95 per m2
Volledige Floorlife collectie in de winkel
Winkel van meer dan 1.000m2

Beschrijving

Floorlife Firenze, een handgeschraapte parketvloer met een zeer natuurlijke uitstraling. De Floorlife Firenze parketvloeren kenmerken zich door robuuste uiterlijk en dikke eigen toplaag. Daarnaast is elke vloer uit de Firenze collectie voorzien van haar eigen unieke olie. Wil jij een parketvloer die niemand anders heeft, en één met een zeer robuuste en rustieke uitstraling? Dan heeft Floorlife de parketvloer voor jou!

 • Handgeschraapte parketvloer
 • Europees eiken toplaag van 4mm
 • Afgewerkt met een unieke olie
 • Rustieke houtsortering
 • Planken in XL formaat

Productinformatie

Extra informatie

Afmetingen

220cm x 22cm x15mm

Dikte

15mm

Dikte toplaag

4mm

Groef

V4

Kleur

Beige, Bruin, Grijs, Naturel

Merk

Floorlife

Installatie type

Verlijmd, Zwevend

Bezoek de POPUP Vloerenmarkt

Bezoek de POPUP Vloerenmarkt

De Smidse 5 1969 NA Heemskerk

GERELATEERDE PRODUCTEN

Floorlife Bel Air Extra Rustiek Onbehandeld 4700

Floorlife Bel Air

Floorlife

Alleen in de winkel!

Diverse varianten
TOT 30% WINKELVOORDEEL

BEZOEK JOUW POPUP VLOERENMARKT

De winkel van POPUP Vloerenmarkt is ruim 1.000m2 groot en wij hebben meer dan 2.000 vloeren op voorraad.

POPUP Vloerenmarkt
De Smidse 5
1969 NA Heemskerk

Routebeschrijving

EEN UNIEKE COLLECTIE EIKEN LAMELPARKET

Van handgeschraapt en een zijdezachte witte olie, tot zachtgrijs en een zichtbare houtstructuur. En, extra lange planken van ruim twee meter! Binnen de Floorlife Firenze parket collectie vind je de altijd de laatste trends uit de parket industrie. Daarnaast is de Floorlife Firenze natuurlijk bijzonder sterk dankzij de extra dikke eiken toplaag, en wordt deze vloer standaard geleverd met 12 jaar garantie.

RUSTIEKE HOUTSORTERING

Niet alleen de met de hand bewerkte toplaag van de Floorlife Firenze, maar ook zeker de unieke sortering van het hout maken de Floorlife Firenze tot één van de meest robuust vloeren op de markt.

UNIEKE COLLECTIE BESTAANDE UIT 5 ITEMS

De Floorlife Firenze parket collectie bestaat uit 5 verschillende items waarvan er vier reeds kant-en-klaar behandeld zijn met een speciaal geselecteerde vloerolie. Uiteraard is de Floorlife Firenze ook leverbaar als onbehandelde parketvloer. Hiermee geeft Floorlife jou de mogelijkheid om je nieuwe vloer naar eigen smaak af te werken.

VERSCHILLENDE AFWERKINGEN

Lange zoektocht naar de juiste olie. Zoals je aan het uiterlijk van de Floorlife Firenze kunt zien is het duidelijk dat ze bij Floorlife lang gezocht hebben naar de juiste oliën voor deze bijzonder bewerkte vloeren. Een aantal van de mooiste kleuren binnen deze collectie zijn dan ook:

 • Rustiek blank geolied, de vloer van het hout blijft bewaard
 • Rustiek Cashmere grey, een diepe grijze gloed doen de mooie groeven van het schrapen extra tot hun recht komen
 • Rustiek Onbehandeld, handgeschraapt en naar eigen wens af te werken met lak of olie

HANDGESCHRAAPT PARKET

Net als bij de Floorlife Sienna zijn ook de planken van de Floorlife Firenze met de hand geschraapt. Hierdoor ontstaan er prachtige diepe groeven en heeft de vloer een robuust uiterlijk gekregen. Wil je wél een stoere vloer, maar wil je liever géén handgeschraapte afwerking? Kijk dan ook eens naar de extra rustieke Floorlife Reseda parket vloeren.

VIERZIJDIGE V-GROEF

Ondanks het toch al stoere uiterlijk van de Floorlife Firenze is ervoor gekozen om de planken van deze lamelparket vloer rondom ietsjes af te schuinen. Hierdoor heeft het parket een vierzijdige v-groef gekregen waardoor elke plank er nog meer uitspringt. Wil je liever een parketvloer met een tweezijdige v-groef? Kijk dan ook eens naar de Floorlife Bel Air, een extra brede rustieke parketvloer.

JE EIGEN PARKET LEGGEN

Buiten het stoere uiterlijk van de Floorlife Firenze staat deze ook bekend om het eenvoudige leggen. Dankzij het handige mes- en groef systeem zijn de planken van deze lamelparket vloer gemakkelijk aan elkaar te verbinden middels onze messing en groef lijm. Wil je de vloer liever volvlak verlijmen? Maak dan gebruik van de door Floorlife geadviseerde MS Polymeer parketlijm. Wil je toch nog wat extra advies over het leggen van je eigen parketvloer? Of wil je graag een uitgebreide leginstructie? Bij POPUP Vloerenmarkt staan we voor je klaar!

DE VOORDELEN

 • Voelbare diepe structuur
 • Grove zichtbare groeven
 • Eenvoudig zelf te leggen
 • Europees eikenhout, dus zeer slijtvast en stabiel
 • Unieke selectie kleuroliën

GEBRUIK OP VLOERVERWARMING

Wil jij je parketvloer gaan combineren met vloerverwarming? Dan is de Floorlife Sienna iets voor jou! Mede dankzij de opbouw van deze lamelparket vloer heeft deze een lage warmteweerstand en is dus ideaal te gebruiken met reguliere vloerverwarming.

GARANTIE FLOORLIFE FIRENZE

Deze schitterend Floorlife parketvloer wordt geleverd met 12 jaar garantie. Zorgeloos genieten noemen we dat!

FIRENZE RUSTIEK INVISIBLE 1611

Speciaal voor dit item heeft Floorlife gekozen om de populaire blanke olie te gebruiken. Hiermee is je nieuwe vloer niet alleen goed beschermt, maar blijft de natuurlijk kleur van het hout behouden. Dus voor wie een onderhoudsarme parketvloer wilt waarbij de oorspronkelijk tint behouden blijft is de Floorlife Firenze rustiek invisible 1611 een echt must have.

FIRENZE RUSTIEK WHITE CREAM 1612

Zoals eerder geschreven is er door Floorlife gezocht naar een aantal zeer bijzondere vloer oliën. En laat nou net deze Floorlife Firenze rustiek white cream 1612 daarmee behandeld zijn. De zachte witte tint van deze olie doen de diepe structuur van het hout dan ook echt eer aan.

FIRENZE RUSTIEK NATURAL UMBER 1613

Waarschijnlijk het beste verkochte product uit deze collectie is de Floorlife Firenze rustiek natural umber 1613. De warme amberkleurige gloed van deze vloer doet het goed in werkelijk elk interieur.

FIRENZE RUSTIEK CASHMERE GREY 1614

Van modern tot klassiek. De Floorlife Firenze rustiek cashmere grey 1614 is een absolute eyecatcher. De zijdezachte grijze olie gepaard met de voelbare houtstructuur van de planken maken dat deze lamelparket vloer er één uit duizenden is.

FIRENZE RUSTIEK ONBEHANDELD 1610

Ben je opzoek naar iets dat nog unieker is dan de voorbehandelde Firenze vloeren? Ga dan voor onbehandeld. Je kunt het parket dan volledig naar eigen inzicht afwerken.

FLOORLIFE FIRENZE KOPEN BIJ JOUW POPUP VLOERENMARKT

Heb je al iets moois gespot en wil jij een nieuwe parketvloer gaan kopen? Bezoek dan de POPUP Vloerenmarkt en neem zeker eens een kijkje bij deze prachtige collectie.

Loading...