skip to Main Content

Laminaat

Toe aan een nieuwe laminaat vloer? Bij POPUP Vloerenmarkt bieden we het grootste assortiment betaalbare huismerk- en A-merk laminaatvloeren. Breng een bezoek aan de winkel en laat je inspireren door ons ruime assortiment trendy en betaalbare laminaat vloeren.

Goedkoop laminaat bij POPUP
Vloerenmarkt Heemskerk

Bij POPUP Vloerenmarkt vind je het beste laminaten voor de laagste prijs. Wij verkopen honderden soorten laminaat voor een lage prijs. Het laminaat komt direct uit de fabriek en er zitten dus geen leveranciers tussen, daarom is onze prijs zo goed! 

Wij bieden alle soorten laminaatvloeren aan. Van lange planken en visgraat laminaat tot tegel laminaat of waterbestendig laminaat voor in bijvoorbeeld de badkamer. Al het bekende kliklaminaat is bij ons in Heemskerk verkrijgbaar! De soorten die wij aanbieden zijn:

– lange planken
– visgraatlaminaat
– tegel
– waterbestendig
– XXL
– kliklaminaat

 

Hoogwaardige laminaatvloeren voor een lage prijs

Doordat POPUP Vloerenmarkt niet werkt met tussenleveranciers kunnen wij onze vloeren aanbieden tegen de laagste prijs met hoge kortingen. Wij kopen groot in en dat scheelt! Dus voor het (klik)laminaat van de hoogste kwaliteit bent u bij POPUP Vloerenmarkt aan het goede adres. 

 

De voordelen van laminaatvloeren

Laminaatvloeren zijn er elke vorm, kleur, maat en prijsklasse. Daarom past het in elk interieur. Daarnaast is het een duurzame vloer die wel 20 tot 25 jaar meegaat en makkelijk te onderhouden is. Ook zijn er tegenwoordig soorten laminaatvloeren die geschikt zijn voor vloerverwarming. 

Doordat de vloeren zo populair zijn, is er altijd genoeg keuze uit alle soorten laminaten. Op het moment zijn de volgende soorten vloeren erg populair: 

– betonlook
– zwart
– wit
– grijs
– bruin
– donker
– licht
– vinyl
– Vissengraat

 

Onderhoud en het leggen van uw vloer

Ook voor het leggen en onderhouden van de vloer hebben wij alle nodige producten in ons assortiment. Alles voor onderhoud van uw vloer vindt u hier. En alles voor het leggen vindt u hier.

 

Locatie van POPUP Vloerenmarkt

De showroom van POPUP Vloerenmarkt bevindt zich centraal gelegen in Heemskerk aan De Smidse 5. Wij zijn trotse leverancier van laminaat, parket en PVC vloeren voor iedereen uit Heemskerk, Beverwijk, Castricum, Bakkum, Limmen, Alkmaar, Assendelft, Krommenie, Wormerveer, Zaandam, Uitgeest, Velsen-Noord, Haarlem, Velsen, Velsenbroek, Ijmuiden en alles daar omheen!